Lenovo mrežna rješenja

Prilagodite svoj put transformacije uz Lenovo mrežna rješenja koja su dizajnirana za moderne data centre. Lenovo nudi kompletnu infrastrukturu koja će biti dokaz vašeg napretka: interoperabilnost, visoka učinkovitost, velika vrijednost.

Ethernet Networking

Data centar optimiziran za vrhunsko umrežavanje.

Ethernet & Converged Switch Modules

Omogućavaju skalabilnost na zahtjev i fleksibilno mapiranje portova za dinamičku konfiguraciju aktivnih portova u standardnim portovima, koji nude jednostavnu interoperabilnost s postojećim mrežama

Open Networking

Otvoreno umrežavanje povećava vaše mogućnosti sada i u budućnosti. Custom automation, devops i konfiguracijski odabir ostaju s mrežnim OS-om tako da se možete posebno fokusirati na brzinu, propusnost, kvalitetu i podršku pri odabiru switcha

Campus Switches

Pojednostavite pristupnu campus mrežu i jednostavno napajajte pametne uređaje poput IP kamera i telefona. Iskoristite prednosti jednostavne administracije, usmjeravanja i sigurnosti za potrebe campusa i data centara.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

9 + 8 =