Ubiquiti mrežna rješenja

Ubiquiti Networks je usredotočen na razvoj mrežne tehnologije na globalnoj razini – ukupne isporuke od gotovo 85 miliona uređaja igraju ključnu ulogu u stvaranju mrežne infrastrukture u više od 200 zemalja i teritorija širom svijeta. Profesionalni proizvodi za umrežavanje pokreću UNMS i UniFi softverske platforme za pružanje distribuiranog pristupa internetu visokog kapaciteta i jedinstvenog upravljanja informacijskom tehnologijom.

Unifi

UniFi se brzo proširuje na potpuno softversko rješenje za umrežavanje (SDN) uz besprijekornu integraciju switcheva visokih performansi, gatewaya i još mnogo toga.

AmpliFi

AmpliFi je više od običnog routera: to je vrhunski Wi-Fi sistem. Sa 802.11ac Wi-Fi s turbopunjačem, AmpliFi koristi više samokonfigurirajućih radija i naprednu antensku tehnologiju kako bi uveo sveprisutnu Wi-Fi pokrivenost u bilo koji ugao vaše kompanije.

airMAX

Globalni standard za Last Mile Connectivity. Sada povezuje stotine miliona ljudi čak i u najudaljenijim područjima planete.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

1 + 2 =