Software

Security Software

Security software pruža integrisani, inteligentan pristup sigurnosti koji obuhvaća sigurnosnu inteligenciju, analitiku i informacije o vanjskim prijetnjama. Omogućuje vam da zauzmete snažan stav o sigurnosti kojim se smanjuju troškovi, poboljšava usluga i omogućuju inovacije. Primjenite sigurnosna rješenja i time smanjite ranjivost računarske mreže i umanjite rizik prekida rada zbog sigurnosnih incidenata. U našem portfoliju su BlackBerry Enterprise Mobility Suite i IBM Security software.

Backup Software

Kada sistemi otkažu, najvažnije je kako brzo možete se vratiti u pogon i osigurati da je vaša digitalna imovina sigurna. StorageCraft Recovery Solutions bekapuju i i repliciraju vaše sisteme i podatake – lokalno ili u cloudu – omogućavajući da sve povratite iz samo jedne datoteke. Rješenja za recovery iz StorageCraft-a pomoći će vam da zaštitite podatke i održavate pristup mreži.

Business Solution Software

Poslovna rješenja pomažu klijentima u implementaciji najboljih rješenja za operativnu izvrsnost, od svakodnevnih aktivnosti pa sve do velikih projekata. Naš duboki portfolio rješava niz potreba klijenata, uključujući upravljanje resursima i procesima, nabavom i marketingom. U našoj ponudi su IBM Business Solution software.

Nudimo kompletan portfolio big data i analytics rješenja koji pomažu Vašoj organizaciji u poslovnim odlukama. Analytics pruža end-to-end ekosistem podataka, analize uz kognitivni pristup, a neka od najpoznatijih rješenja u cloudu, on-premise kao i u hibridnim okruženjima omogućuju unaprijeđenje poslovnih procesa što rezultira novim idejama sa pozitivnim ishodima. Ponuda obuhvaća IBM Analytics.

Portfolio obuhvaća opcije za razvoj i kreacijua mobilnih aplikacija ili business email sa integriranim poslovnim aplikacijama i dodacima za društvene mreže. U ponudi imamo IBM Mobile and Social Softwares.  

Želite znati više o softverskim rješenjima?

Kontaktirajte nas!

IBM

Prodajni predstavnik

Maja MALBAŠIĆ
Business Development Manager

Phone: +387 33 770 227
Mobile: +387 61 739 075
Mobile: +387 63 280 704
E-mail: maja.malbasic@asbis.ba

BlackBerry

Prodajni predstavnik

Ajdin ZILIĆ
Product Line Sales Manager

Phone: +387 33 770 208
Mobile: +387 62 991 957
E-mail: ajdin.zilic@asbis.ba